“Rghayef” o “Msamen” rellenos

“Rghayef” o “Msamen” rellenos

Hey everyone, it is Louise, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, “Rghayef” o “Msamen” rellenos. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

“Rghayef” o “Msamen” rellenos is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. “Rghayef” o “Msamen” rellenos is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from “Rghayef” o “Msamen” rellenos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare “Rghayef” o “Msamen” rellenos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have “Rghayef” o “Msamen” rellenos using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Esta receta es también de origen marroquí. Depende de la zona, recibe un nombre u otro.
#verbena

Ingredients and spices that need to be Prepare to make “Rghayef” o “Msamen” rellenos:

  1. Para el relleno (cada uno puede meterle lo que desee) en este caso se ha necesitado:
  2. 100 gramos carne picada bien molida (le añadí un poco de perejil bien picado)
  3. 1 pimiento rojo y verde bien troceados
  4. 1 cebolla bien picada
  5. Aceite de oliva
  6. Sal
  7. Pimienta negra
  8. "Ras el hanout", que es una mezcla de especias marroquíes ya preparadas. Se puede encontrar en cualquier bazar o carnicería árabe. Le da un toque buenísimo :)
  9. Para la masa se necesitará (en este caso he hecho pocas pero las cantidades es según las tortitas que quieras hacer):
  10. 250 gramos harina
  11. Sal
  12. Agua

Instructions to make to make “Rghayef” o “Msamen” rellenos

  1. Mezclamos la harina y la sal (la sal es al gusto yo le pongo una cucharadita pequeña), y amasamos con agua hasta formar una masa (que no sea seca como la de una pizza por ejemplo, sino que se quede blandita como aguada).
  2. Mientras dejamos reposar la masa, hacemos el relleno.
    Ponemos aceite en una sartén, sofreímos la cebolla hasta que empiece a dorarse un poco y añadimos la carne. Luego añadimos el pimiento, sal y especias.
  3. Una vez preparado el relleno, dejamos que se enfríe.
  4. Volvemos con la masa, hay que formar bolas, y las aplastamos dándole una forma redonda con el rodillo, echamos un poco de relleno en medio de la masa, y doblamos las esquinas al centro formando un cuadrado.
    Otra bola la aplastamos y amasamos igual que la anterior, pero en vez de meter relleno, se pone el otro cuadrado ya hecho y se cierra de igual manera. (es un poco para hacer doble capa y que no se rompa).
  5. Ponemos la sartén a calentar. Añadimos el cuadrado que ya tenemos hecho y en la sartén lo vamos aplastando un poco para que quede más fino y cocinarlo bien.
  6. Y así sucesivamente con todos los que queráis.
    En este caso yo hice sólo dos grandes, y luego los he cortado en trozos pequeños para que quede como aperitivo.
    Al principio parece difícil, pero con la práctica sale, os lo dice una que antes no le salía ni una jeje

As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have much more natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make easy modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your recipes on time. When it comes to basic cooking skills for beginners you do not require to discover them yet only if you grasp some easy cooking strategies.

This isn't a total guide to fast and also easy lunch recipes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Favorite “Rghayef” o “Msamen” rellenos. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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